Wilt u er dit jaar toch nog lekker op uit met de kerstdagen? Bij deze locatie hebben ze op het moment nog beschikbaarheid. Hier kunt u dan ook heerlijk de kerst door brengen en genieten van de verschillende luxe diners. Vier het in Sauerland in de sneeuw of wilt u juist extra ontspannen in de wellness van het hotel?

Geniet van een kerstarrangement op een van deze prachtige locaties.

  1. Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
    Maak u niet druk over wat u dit jaar weer moet koken, volle boodschappenwagentjes of wat dan ook maar laat u deze Kerst eens heerlijk in de watten leggen bij dit prachtig gelegen 4-sterren hotel op de Veluwe.
  2. 3-Daags kerstarrangement in het Sauerland
    Dit jaar een onvergetelijke Kerst beleven? Kom tijdens de feestdagen naar het Sauerland. Drie dagen genieten van de prachtige omgeving en heerlijke diners.
  3. 4-daagse Kerstaanbieding in Brabant – Relaxen en genieten van heerlijke diners
    Boek deze 4-daagse Kerstaanbieding in het 4-sterren hotel met eigen wellness center en gelegen op loopafstand van het gezellige stadscentrum Bergen op Zoom.

Met feestelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.