Genieten aan de Zeeuwse  Kust bij Vlissingen.

Bezoek Vlissingen eens, maak een heerlijke strandwandeling, prachtig fietsen langs de Zeeuwse kust of gewoon even helemaal niets doen. Kortom, 3 dagen er lekker tussen uit in Zeeland. De sfeer in Vlissingen wordt mede bepaald door de scheepsbeweging en de beloodsing op de rede vlak voor de boulevards, de bedrijvigheid in de havens, de aanwezigheid van scheepsbedrijven en de jachten in de Middeleeuwse Vissershaven.

Fietsen
De vele fietspaen en de landelijke wegen bieden u een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes door het platteland, de karakteristieke rustige dorpjes en de vele uitgerekte fietspaden bieden u een vooral veilige en ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin eens lekker tot rust te komen.

Wandelen
Veel wandelaars laten Vlissingen links liggen, maar dit is een grote vergissing. Als je rust, ruimte en schitterende landschappen zoekt dan moet je in Vlissingen zijn.

De Vlissingse kust heeft brede stranden en biedt de mooiste uitzichten over de zee. Het strand ligt te blinken in de zon en loopt in een vriendelijke boog met de zee mee, de duinen vertonen de grilligheid van een bergketen en de zee kan soms onwaarschijnlijk blauw oplichten. langs de vloedlijn lopen altijd mensen, weer of geen weer.

Deltapark Neeltje Jans.
Leuk om eens te bezoeken is het Deltapark Neeltje Jans. Genieten van zeedieren, spetterende attracties en de Deltawerken bekijken. Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee omgeven door de mooie Zeeuwse natuur.

Genieten aan de Zeeuwse Kust?

Redacteur