Zin in een leuk dagje uit en houdt u van sieraden en kralen ? Op zoek naar een bijzonder sieraad voor een feest, speciale gelegenheid of vrije tijd ? De Sieradenbeurs is er voor iedereen! Door variatie in prijs, aanbod, afkomst en materialen wordt dit gerealiseerd. Er zijn o.a. handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen. Diverse workshops zorgen voor nog meer beleving!

De Sieradenbeurs is er voor iedereen! Door variatie in prijs, aanbod, afkomst en materialen wordt dit gerealiseerd. Diverse workshops, waarvoor alleen materiaalkosten betaald hoeven te worden, zorgen voor nog meer beleving!

Laat u op de Sieradenbeurs verrassen door de verscheidenheid aan sieraden. Er zijn o.a. handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen.

Naast al deze sieraden en materialen treft u zo nu en dan ook andere producten aan die u kunt testen, die worden gedemonstreerd en die u kunt aanschaffen.

De sieradenbeurs wordt wekelijks door het hele land georganiseerd. Weten wanneer de volgende Sieradenbeurs plaatsvindt?

Meer weten over de Sieradenbeurs?

Nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n sieraad eigenlijk gemaakt wordt? Klik hier voor mogelijkheden voor verschillende sieraden workshops.

 

Redacteur