Heeft u nog geen plannen voor aankomend weekend? Wij hebben voor u een super leuke TIP: Dinnershow in Amsterdam.

Even lekker een avondje ertussenuit. Genieten van entertainment en van een heerlijk diner. Of u nou op vrijdag of zaterdag wilt gaan, op beide dagen staat er een dinnershow gepland.

Dinnershow in Amsterdam
Met artiesten uit eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale nachtclub sfeer jaren ’20-30″ in ons theater restaurant. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes. Onze koks bereiden met liefde een heerlijk driegangen menu en uw feestelijke avond is compleet!

Iedere avond is uniek
Onze dinnershows staan garant voor een gezellig avondje uit in het centrum van Amsterdam. Op vrijdag en zaterdag draaien wij vaste programma’s waar u al met 2 personen welkom bent. Hieronder een overzichtje van een aantal artiesten die hun sporen verdiend hebben en de thema’s voor u verzorgen.

Culinair
De dinnershow wordt gegeven in 3 blokken. Tussen de entertainment blokken door kunt u genieten van onze culinaire heerlijkheden. Het is een 3-gangen keuze menu dus u kunt zelf bepalen waar u die avond zin in heeft en wij zorgen ervoor dat het heerlijk bereid geserveerd wordt.

Wilt u ook genieten van een Dinnershow in Amsterdam?

Redacteur