“Heerlijk weekend gehad. Prachtig hotel, goede service, heerlijk geslapen ….”

Dit hotel biedt voor ieder wat wils!

Wilt u ontspannen, dan is er een wellnesscentrum bij het hotel.
Bent u een natuurliefhebber, dan ligt Nationaal Park de hoge Veluwe op 45 minuten rijden van het hotel
Culinair genieten? Dan ligt er naast het hotel een restaurant waar u lekker kunt eten.

Bij het arrangement is geen diner inbegrepen maar de overnachtingen met ontbijt wel dus de keuze aan u waar u zou willen dineren.

Ook zin om de Veluwe te ontdekken en er even tussen uit te gaan?

Voor slechts € 69,00 per persoon is deze 3 daagse (2 nachten met 2x ontbijt) hier te boeken in 2018.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.