Heeft u zin om wild te spotten en lekker te eten? Kom dan tijdens oud en nieuw genieten op de Veluwe! Boek nu een van onze top arrangementen! Nog even en dan is het alweer 2024… Op dit moment hebben wij nog maar 13 oud en nieuw arrangementen beschikbaar op de Veluwe, kom lekker genieten van de natuur tijdens de jaarwisseling!

Boek nu een oud en nieuw arrangement op de Veluwe!

Veel hotels zitten al vol dus wacht niet langer en boek een van de laatste kamers bij deze uitstekende hotels op de Veluwe! Geniet dit jaar van uitmuntende diners, een feestelijke jaarwisseling, heerlijke wandelingen door de natuur en beleef een onvergetelijke oud en nieuw!

3 top oud en nieuw arrangementen op de Veluwe:

Oud & Nieuw aanbieding – 3 dagen genieten op de Veluwe
3-Daags Oud en Nieuw op een landgoed op de Veluwe
3-daags Oud & Nieuw arrangement midden op de Veluwe en genieten in Wolfheze

tijdens oud en nieuw genieten op de Veluwe

Tijdens oud en nieuw genieten op de Veluwe

De Veluwe is met 1000 vierkante kilometer het grootste natuurgebied van Nederland. Het heeft geen duidelijke grenzen, maar ligt grofweg tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Het Nationaal Park De Veluwezoom strekt zich uit over de gemeenten Arnhem, Rheden en Rozendaal. Zin in bos of liever heide? Fietsen, wandelen of paardrijden? Ontdek kilometerslange wandel- en fietsroutes en spannende klimbossen. Dwaal een dag door de Leuvenumse bossen, ontdek de heideheuvels van de Posbank en speur naar sporen van wild op Planken Wambuis. Wat is er beter als oud en nieuw doorbrengen in de natuur?

Naast natuur, vind je op en rond de Veluwe bruisende steden, gezellige stadjes, pittoreske dorpjes, bijzondere culinaire initiatieven, statige landgoederen, spannende attractieparken voor de hele familie en tal van culturele hotspots. Het is te veel om in een dag te doen, dus blijf lekker slapen te midden van de veelkleurige natuur! Kom tijdens oud en nieuw genieten op de Veluwe, ontdek de prachtige natuur en bezoek de gezellige steden en dorpen!

Bekijk ook deze leuke oud en nieuw arrangementen! 

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840