Ook een stoer mannenweekend organiseren? We hebben 5 mooie programma’s voor u op een rijtje gezet. Van een uitje in de natuur op de Veluwe tot gezellig in de stad Den Bosch en van skien in de sneeuw tot waterskien.

Check mijn tips en vraag gerust een offerte aan voor 2019 want deze topprogramma’s zijn ook volgend jaar te boeken:

  1. Sportief mannenweekend op de Veluwe – 3 daags actief arrangement
  2. Weekendje Winterberg voor groepen
  3. Actief Mannenweekend in Brabant – Nachtje weg en Mountainbiken
  4. Waterskien, Mountainbiken en Bowlen – Mannenuitje op de Veluwe
  5. Mannenweekend in Den Bosch beleven

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.