Top 3 Weekendje Renesse

Wilt u eens een heerlijk weekendje uitwaaien in Zeeland? Kies dan eens voor de leuke plaats Renesse en ontdek de omgeving per fiets of tijdens een mooie wandelroute. U kunt ook helemaal tot rust komen in de wellness en geniet van heerlijke diners. Tijdens uw weekendje Renesse kunt u dus echt even bijkomen.

Ontdek Zeeland en kom genieten tijdens een weekendje Renesse

  1. Special! Wellness, Diner & Strand arrangement aan de Zeeuwse Kust
    Het sfeervolle badhotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden.
  2. Culinaire Aanbieding in Renesse – 3 dagen genieten in Zeeland
    Op zoek naar een leuke culinaire aanbieding in Zeeland? Kom naar Renesse en geniet van 3 dagen uitwaaien direct aan zee, met ’s avonds een heerlijk 5-gangendiner bereid door de chefkok. Lekker uitwaaien in Zeeland!
  3. 3-daags fiets en wandel arrangement in Renesse
    Op nog geen 5 minuten fietsen van het hotel staat u op het strand aan de Noordzee maar er zijn nog veel meer mooie fietsroutes om dit eiland te ontdekken. Geniet van dit fietsarrangement vanuit dit landgoed hotel in Renesse.

Liever ergens anders naartoe tijdens uw weekendje in Zeeland?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.