TOP 3: Best Beoordeelde Oud en Nieuw arrangementen met Feestavond

Op zoek naar een oud en nieuw arrangement maar nog niet zeker wat u zoekt?

Deze selectie met de best beoordeelde oud en nieuw arrangementen inclusief feestavond kan u hierbij helpen!

Oud en Nieuw Classic – Vorstelijk feesten in Sauerland

Geniet de laatste dagen van het oude jaar in het land van de duizend bergen, het Sauerland. Wij bieden u een prachtig programma met een gala-avond met als highlight een culinair 6-gangenmenu. Kom gezellig met familie en vrienden het feest meevieren.

Beoordeeld met een 8,5:
“Een mooi, sfeervol hotel. Gelegen in een goede omgeving. Gezellige winkelstraat en natuur vlakbij het hotel. Hel warme en gezellige sfeer rondom oud en nieuw. Voor herhaling vatbaar.”


Oud en Nieuw arrangement aan het strand met Feestavond en Live muziek

Volledig arrangement inclusief ontbijt, uitgebreid koud en warm dinerbuffet inclusief drankjes (Hollands assortiment) en live muziek op Oudjaarsavond. Voor een fantastische Oud en Nieuw aan Zee boekt u dit oudjaarsarrangement.

Beoordeeld met een 9:
Uitstekend geregeld. Vriendelijk personeel. De avond zelf uitstekend. Eten goed en de live band ook. We hebben genoten en is voor herhaling vatbaar.


Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen ( drankjes INCL ! )

Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner en kunt lekker dansen tijdens de feestavond. U blijft uiteraard een nachtje slapen in een luxe hotelkamer. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Beoordeeld met een 8,3:
We hebben een heerlijk oud op nieuw-feest gehad. Mooie entourage, kasteel, met een heerlijk buffet. Goede en vriendelijke bediening ook. Feestelijk ook. Jammer genoeg geen alternatief voor het vuurwerk (sterretjes? of gewoon via Power Point?), is toch altijd wat feestelijker. Iedereen had het goed naar de zin. Al met al een leuke avond en nacht gehad. Bedankt!

Op zoek naar meer ideeën? Bekijk ons ruime aanbod oud en nieuw arrangementen met feestavond.

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl
Linda Brugman

Redacteur