Maak er een onvergetelijke oud en nieuw van en vier het dit jaar in Drenthe! Weet u nog niet waar u heen wilt, wij hebben 3 leuke tips voor u. Boek nu uw arrangement voor de jaarwisseling!

oud en nieuw in drenthe

3-daags Oud & Nieuw in Drenthe met luxe diner en Live muziek!

Maak er dit jaar een gezellige jaarwisseling van in het Drenthse Exloo. Overnacht in luxe kamers, ontspan in de Wellness, ga lekker bowlen of midgetgolfen! Vanuit dit hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen door Drenthe. Geniet van heerlijke diners, met live muziek op oudjaarsavond! Tijdens de jaarwisseling vindt er een feestelijke toost plaats met bubbels en oliebollen! 

Oud en Nieuw vieren in Drenthe – 3-daagse Aanbieding in Emmen met feestelijke shared dining proeverij op oudejaarsavond

Geniet van een uitgebreid oud en nieuw arrangement in Drenthe! Midden in het centrum van Emmen ligt dit splinternieuwe hotel. U kunt hier lekker shoppen en bent vlakbij de prachtige natuur van Drenthe. Sluit het jaar af met een feestelijke shared dining proeverij op oudjaarsavond. Op nieuwjaarsdag geniet u van een heerlijk nieuwjaarsontbijt met bubbels!

4-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe

Vier oud en nieuw dit jaar in het Drentse plaatsje Erica! Overnacht in een 4-sterrenhotel met saunafaciliteiten en een fitnesscentrum. Geniet 3 dagen lang van heerlijke diners. De jaarwisseling word natuurlijk feestelijk gevierd met bubbels en oliebollen! Dat word een onvergetelijke oud en nieuw in Drenthe!

Liever naar de Veluwe tijdens oud en nieuw?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840