Knallend het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze TOP 3 Oud en Nieuw aanbiedingen in Drenthe! Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op een prachtige en sfeervolle locatie.

TOP 3 Oud en Nieuw in Drenthe

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe
Met dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Drenthe geniet u van Drentse gastvrijheid in een sfeervol hotel. Begin 2022 met een feestelijke toost met bubbels en heerlijke oliebollen. Geniet na een sfeervolle avond van een heerlijke nachtrust, waarna er een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels op u wacht.

4-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe – Met diner en Live muziek op Oudjaarsavond
De jaarwisseling afsluiten met een heerlijke avond met een oudjaarsdiner, aansluitend een gezellige avond met live muziek in het grand café en met de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen. Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Drenthe
Vier Oud en Nieuw met familie, vrienden en kennissen in het 4-sterren familiehotel in Paterswolde, Drenthe. Hier zult u de echte Drentse gezelligheid ervaren met natuurlijk feestelijke toast met bubbels en oliebollen op oudjaarsavond.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl