Rubriek

Theater

Rubriek
Heel veel theater en lekker eten en drinken!

De Theatrale Kermis van het oosten komt ook in 2018 weer naar Arnhem! Tientallen grote en kleine voorstellingen, verrassende ervaringen, grappige acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.

Sonsbeek Theater Avenue

De TheaterAvenue is net een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit vele korte voorstellingen die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijk en luister je naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als beste aan de man brengen!

Donderdagavond is het zover. Dan vindt de première plaats van House of Horror, de nieuwe, show van illusionist Hans Klok. Een show vol spanning en magie die je niet wilt missen! En griezelen wordt het; angstaanjagende geesten, klagelijk gehuil en mysterieuze figuren. Hans trekt alles uit de kast om een spectaculaire show neer te zetten. Oude illusionisten uit … “De eerste beelden van horrorshow Hans Klok” verder lezen