Theater
Maar liefst acht keer per week stromen de karakteristieke foyers vol met bezoekers, onderweg naar hun stoel in de theaterzaal. Het circustheater in Scheveningen biedt altijd leuke theatervoorstellingen en musicals.

Uitgaan
Een avond uit in Den Haag is geen probleem door het grote aanbod van restaurants, theaters, bioscopen, lounge bars en trendy cafe’s. Den-haag of s-Gravenhage is niet alleen het centrum van de politiek maar ook vindt u hier meer dan voldoende toeristische atracties. Voor de leukste Groepsuitjes kunt u bijvoorbeeld naar een van de tientalle leuke restaurants en leuke cafe’s die Den-Haag te bieden heeft.

Winkelen
In Den Haag is shoppen geen probleem. Van 2e handskleding tot aan high fashion in het centrum is het allemaal te vinden. De bekendste winkelstraat in de stad is de Spuistraat maar door de stad heen zijn er nog meerdere winkelstraten te ontdekken! City Mondial is een kleine winkelstraat waar de samenleving van de verschillende culturen bijeenkomt. De Hoogstraat is een chique winkelstraat in de stad, hier kijk je je ogen uit naar maatkostuums, schoenen, tassen en nog veel meer. Den Haag is uniek.

Tip! Ook een kast vol en nog steeds niks leuks om aan te trekken? De oplossing is dichterbij dan u denkt met dit bijzondere arrangement. Vervolgens krijgt u advies over kleur, pasvorm, materiaal en combinaties. En daarna….shoppen! De rest van de middag gaat u op eigen gelegenheid het gezellige winkelhart van Den Haag in. Deze mooie dag Den Haag wordt in stijl afgesloten met een heerlijk driegangendiner. Boek het Personal Styling in Den Haag – Stijladvies, winkelen en lekker eten.

Kijk hier voor meer informatie over uitjes in Den Haag.

Redacteur