Lastminute Midweek aanbieding van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee, van waaruit u kunt wandelen, fietsen, de stad Alkmaar kunt bezoeken of gewoon heerlijk kunt genieten van de rust van de zee en het strand.

Lastminute Midweek aanbieding aan het strand
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.
Het hotel beschikt over 365 kamers.

Kamers
De kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnesscentrum, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Benieuwd wat mensen die u voorgingen hiervan vonden?
”Super Hotel met mooi zwembad ,sauna en zo lekker dichtbij de zee en dorp”

Wilt u meer weten over deze Lastminute Midweek aanbieding in Egmond aan Zee?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.