Nog lekker er tussen uit met Kerst? Profiteer dan vandaag nog van deze SUPER kerstaanbieding in het romantische Overijssel. Recreatief.nl biedt u een 2-daags Kerstarrangement met een 6-gangen diner met Live muziek op 1e Kerstdag, een fantastische brunch op 2e Kerstdag en u blijft natuurlijk lekker slapen in dit fantastische hotel in Steenwijk.

Profiteer, klik hier en boek nu! 

 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.