Groepsweekend organiseren

Ben jij aan de beurt om jullie volgende super coole groepsweekend te organiseren? Super leuk! Maar waar moet je eigenlijk allemaal aan denken? Er zijn een aantal stappen die belangrijk zijn. Allereerst het bedenken met welk gezelschap jullie willen gaan. Hebben jullie vaak een standaard clubje of nodig je er nu ook andere mensen bij uit? Hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch? 🙂

Stap 2 is vaak het moeilijkst. Namelijk een datum prikken. Vooral als je met een grote groep gaat, wordt dit vaak een uitdaging. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen verplichtingen. Een drukke baan, sport, kids of verjaardagen. Daarom is het belangrijk om ver van tevoren al een datum te prikken zodat iedereen deze in de agenda kan zetten en er ook niets meer tussen kan komen. Op het internet zijn hier handige tools voor de vinden zoals een datumprikker.

Ook is het goed om vooraf af te spreken wat het budget is om jullie super cool groepsweekend te organiseren. Je kan niet bij iedereen in de portemonnee kijken. Voor de een is € 150,- misschien niet veel geld terwijl de ander het misschien niet kan missen. Spreek daarom concrete bedragen af en geef ook aan waarvoor dat budget dan is. Voor het gehele totaalplaatje of alleen voor de overnachting(en).

Wanneer deze belangrijkste stappen zijn doorlopen, is het tijd om te gaan kijken waar jullie naartoe willen gaan. Om je een handje te helpen heb ik een TOP 5 samengesteld om een super cool groepsweekend te organiseren!

TOP 5 Super cool Groepsweekend organiseren

Weekendje Winterberg voor groepen
Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeën. Geniet met familie, vrienden of collega’s van dit compleet verzorgde 3-daags weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
Wil je een super cool groepsweekend organiseren? Dan behoort dit uitje zeker tot de mogelijkheden! Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Escape Groepsweekend Ameland – Actie en Ontspanning op het Waddeneiland
Spannende Escape Challenges aan het strand en in de stad! 3 Dagen onthaasten en genieten in Ameland. Het programma bestaat uit leuke groepsactiviteiten en natuurlijk lekker eten en drinken. U overnacht in een mooi hotel aan de kust en het gehele weekend kunt u gebruik maken van fietsen om het eiland te ontdekken! Uw reisbegeleider zorgt ervoor dat uw weekendje weg in goede banen loopt.

Groepsweekend op de Veluwe met High Tea workshop, midgetgolf en verrassingsmenu
Ook dit uitje behoort tot de top 5 als u een super cool groepsweekend wilt organiseren. Tijdens dit groepsweekend leren jullie alles over het maken van je eigen high tea en ga je op zondag midgetgolfen.

Bourgondisch genieten in Maastricht-met Escape Games en een heerlijke rondvaart
Geniet met uw groep van een Bourgondisch weekend in Mestreech, misschien wel de meest gewilde stad voor een weekend weg. Het geheel verzorgde weekend bestaat uit diverse activiteiten maar met voldoende tijd om zelf de stad te ontdekken, shopplezier ook gegarandeerd. U gaat zich geen moment vervelen, er is namelijk genoeg te beleven in Maastricht.

Veel plezier met het super cool groepsweekend organiseren!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Groepsweekend.tips

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.