Is het weer tijd voor een vriendenuitje? Zijn u en uw vrienden dol op escape rooms en willen jullie dit graag doen? Dan is er een handige site tip voor jullie, namelijk weekendescape.nl.

Op deze site vindt u arrangementen met alles wat u nodig heeft voor een perfect vriendenuitje. Ontdek jullie samenwerkingskracht in de spannende Prison Break escape room en tijdens the bomb, een spannend spel waarbij 1 persoon de virtuele kamer in gaat en moet ontsnappen voordat de tijdbom ontploft. Weet u op tijd te ontsnappen? Daarnaast vindt u op de site arrangementen met volledige verzorging, hierbij kunt u denken aan ontbijt, diner en lunch.

Wie van jouw vrienden weet het meest? Hier kom je achter bij een spannende Pubquiz. Natuurlijk is er bij deze arrangementen ook tijd om uit te rusten, heeft u dat liever niet? Dan kunt natuurlijk altijd kijken naar optionele activiteiten om uw programma meer vulling te geven.

Kortom; het is een weekend vol strategische en tactische spellen, perfect voor wie van escape room lijkt me? Ik ben benieuw of u de ontsnappingstijd van 1 van onze arrangementen weet te verbreken!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.