Op zoek naar een leuk uitje, een weekendje weg of een vergaderruimte in Zeeland? U vindt het allemaal op ontdekzeeland.nl! Wanneer u zoekende bent, wilt u natuurlijk het liefst een beetje geholpen worden. Om u op weg te helpen, licht ik enkele leuke arrangementen hieronder voor u uit:

Op zoek naar een stoer en actief uitje? Ga dan  strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten! Met dit Groepsuitje strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten! op het strand wordt u hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie/thee en een Zeeuwse Bolus. Vervolgens gaat u onder begeleiding uw gekozen activiteit maar liefst 2 uur uitvoeren. Wilt u arrangement uitbreiden met wat lekkere eet mogelijkheden, ook dat is mogelijk! U kunt ervoor kiezen om er een lunch of barbecue bij te boeken.

Legt u zichzelf liever in de watten? Dan kunt u genieten van een 3-daags arrangement. Zo is er een Land & Zee Verwenarrangement – 3 dagen genieten in Zeeland en 3-dagen Vorstelijk genieten in een Historisch hotel in Zeeland waarbij u heerlijk kunt genieten van 2 overnachtingen, een heerlijk diner, een lekker ontbijt en ontspannende behandelingen. Zo weet u zeker dat u even helemaal kan ontspannen gedurende 3 dagen!

Redacteur