Wat is er nou handiger dan een sim only telefoon abonnement die helemaal is afgestemd op uw wensen. Maakt u bijna geen gebruik van internet? Dan hoeft u ook niet voor meer te betalen. Gebruikt u veel internet? Dan komt u nooit tekort. 

Wat houdt sim only in?
Een sim only abonnement is aanzienlijk goedkoper dan een abonnement met telefoon. Bij een abonnement met een nieuwe telefoon ontvangt u vaak hoge kortingen op de nieuwe telefoon. Omdat er bij een sim only abonnement geen nieuw toestel bij zit, krijgt u van de provider een extra korting op de maandelijkse kosten. Hierdoor zijn uw maandlasten veel lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een toestel. Uw huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat uw mobiele telefoon simkaarten van alle providers accepteert.

Voor wie is het geschikt?
Een sim only is voornamelijk geschikt voor mensen die al een telefoon hebben en het zonde vinden om al een nieuwe te kopen of gewoon tevreden zijn met het toestel dat ze al hebben. Wanneer u een sim only abonnement aanschaft, is deze veel goedkoper dan wanneer u een heel nieuw toestel met abonnement neemt.

Redacteur