In de winter zoeken we altijd graag de warmte en dat zorgt ook altijd voor romantische momenten. Wat is nou mooier dan heerlijk samen genieten aan de Hollandse kust. Na een stevige strandwandeling lekker genieten van een warme choco met uitzicht over de woeste zee! Daarna lekker genieten van een romantisch diner voor 2 en wegdromen in een strandhotel.

Is het tijd voor een romantisch weekendje of even een paar dagen zo er tussen uit?

Ik heb een aantal Romantische toppers voor je:

  1. Romantiek aan de kust arrangement
  2. Romantisch nachtje weg in Scheveningen
  3. VIP & Romance – Romantisch uitje naar Den Haag

Met romantische groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.