Geniet van een Romantische picknick in de wijngaard! Er is niets leukers dan samen picknicken tussen de weelderige wijnranken. Laat de kurk van een flesje knallen en geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je omringd bent door de serene schoonheid van de wijngaard. Deze idyllische setting bevindt zich in Gendringen, op het randje van de prachtige Achterhoek en het betoverende Montferland.

Lekker picknicken tussen de druivenstokken op een dekentje of bankje en genieten van een goed gevulde picknickmand met daarbij een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf? Dat kan op mooie dagen tussen 12.00 en 18.00 uur in de wijngaarden van het landgoed in Gendringen.

Ons gehele aanbod voor een dagje uit kunt u vinden op: Enjoy.nl/dagjeuit

Review: “Heerlijk ontspannen in een rustige omgeving. Lekker wijntje ook.”

Romantische picknick in de wijngaard

Laat alle stress achter je en ontspan op deze ongedwongen locatie. De wijngaard biedt een prachtig uitzicht en een vredige sfeer waarin je samen kunt genieten. Leg een kleed neer tussen de rijen wijnstokken en laat je verwennen door de heerlijke smaken van een zorgvuldig samengestelde picknick. Proef de lokale lekkernijen en laat je smaakpapillen verwennen door de combinatie van eten en wijn.

Terwijl je geniet van de maaltijd, wordt je omringd door de geur van druiven en het rustgevende geluid van de natuur. Neem de tijd om te ontspannen, te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap. Het romantische decor van de wijngaard zorgt voor een intieme sfeer en creëert onvergetelijke momenten samen.

                                                                                                               

Twijfel niet en boek nu deze Romantische picknick in de wijngaard om tijd door te brengen met je geliefde

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon quality time wilt doorbrengen met je geliefde, een Romantische picknick in de wijngaard is de perfecte keuze. Het combineert de geneugten van lekker eten, goede wijn en prachtige omgeving, allemaal samengebracht op één betoverende locatie.

Dus neem de tijd om te genieten van een Romantische picknick in de wijngaard van Gendringen. Laat je verrassen door de schoonheid van de Achterhoek en het Montferland. Tevens creëer je samen herinneringen die een leven lang meegaan.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.