Tijd voor elkaar

We zitten alweer in de maand februari en dat betekent dat Valentijnsdag om de hoek staat. Een mooie dag om de liefde voor elkaar te vieren. Dit kan heel cheesy met een bosje bloemen of een doosje chocolaatjes maar is het niet veel leuker om er even tussenuit te gaan met z’n tweetjes? Samen genieten van de romantiek aan de Zeeuwse Kust kan weer even een leuke boost zijn voor jullie relatie. Verwen je Valentijn met een heerlijk nachtje weg in een Junior Suite in Renesse!

Verras je Valentijn met Romantiek aan de Zeeuwse kust

Geniet van de romantiek aan de Zeeuwse kust! Overnachting in een Junior Suite, ontvangst met cupido cocktail, Candle light 3-gangen keuzediner in Brasserie Bries. Daarnaast kan je lekker door de duinen struinen tijdens een wandeling of fietstocht. Nadat u een actieve dag in de buitenlucht heeft gehad, kom je helemaal tot rust in de privé sauna!

Gastvrij hotel in Renesse

Het sfeervolle badhotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse. Daarnaast is het gelegen op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving rond het gastvrije hotel biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Daarbij staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen. Kortom, een prachtige plek om te genieten van de romantiek aan de Zeeuwse Kust.

Het hotel beschikt over 40 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, tv, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras. De keuzevrijheid van het toch al niet onderbedeelde hotel is nu uitgebreid met rustieke kamers en moderne studio’s in de naastgelegen villa!

Verras je Valentijn en kom genieten van de Romantiek aan de Zeeuwse Kust tijdens een nachtje weg!