Gezellig met vriendinnen naar het strand en een avondje genieten van de show van OG3NE, lekker eten en drinken en daarna blijven slapen. De volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en als jullie zin hebben lekker even het strand van Egmond aan Zee op.

Boek 3 en 4 maart 2018 en geniet van dit super leuke vriendinnenweekendje weg!

Genieten van een avondje show, muziek en lekker eten en drinken
Op zaterdag 3 maart 2018 kunt u genieten van de show van OG3NE. Met de Succestournee Three Times a Lady neemt het trio u, onder begeleiding van een live band, mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang.

Beleef een geweldige en compleet verzorgde avond uit. OG3NE wint in 2014 als eerste groep ter wereld ‘The Voice’! Sinds hun deelname schrijven deze muzikale zussen hit na hit op hun naam. Tijdens deze unieke show kunt u naast een fantastische show genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en zijn de drankjes inbegrepen.

Na deze geweldige avond blijft u lekker slapen en geniet u de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

En hebben jullie nog zin om even uit te waaien op het strand dan kan dat uiteraard. Geniet er van met vriendinnen!

Het hotel, kamers en faciliteiten
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Boek nu dit heerlijke Vriendinnenweekend met Show van OG3NE aan het Strand in Egmond aan Zee ALL IN!

Redacteur