Genieten op z’n Texels! Even helemaal niets en 4 dagen lekker genieten van de rust, ruimte, natuur op het gezellige Waddeneiland Texel. Boek hier uw weekendje weg of ga er zomaar even tussen uit!

Genieten op z’n Texels!
Als u van de veerboot af komt en het eiland oprijdt richting Landgoed Hotel Tatenhove te De Koog, zult u de velden gerst al passeren waarvan het ambachtelijke Texelse bier wordt gebrouwen. Hier en daar staan bordjes in de landerijen met “Hier groeien 400.000 glazen Texels bier” of “Boer, brouwer, biertje”. Bij aankomst in het hotel zullen wij u verwelkomen met een lekker kopje koffie of thee en een Texels likeurtje. Ook zullen wij u dagelijks heerlijke maaltijden voorschotelen van uitstekende kwaliteit. Het genieten is begonnen.

Lounge
In onze sfeervol ingerichte lounge met bar kunt u genieten van een drankje bij de openhaard. Ook is er een biljart en zijn er diverse gezelschapsspellen beschikbaar. In de lounge kunt u de hele dag terecht voor een kopje koffie of één van de vele locale- en / of andere dranken. Er is tussen 12.00 en 16.00 uur een kleine lunch van de kaart te gebruiken.

Tips voor in de omgeving
Heeft u eigenlijk geen idee wat er allemaal te beleven valt op Texel? Bent u bijvoorbeeld een echte natuurliefhebber? Kom dan naar Nationaal Park Duinen van Texel. Nationaal Park Duinen van Texel beslaat grofweg het hele Texelse duingebied, inclusief zandplaat De Hors, de Texelse bossen en De Slufter. Het duingebied van Texel is een afwisselend landschap met veel natte duinvalleien tussen droge duinen, bossen, heidevelden, kwelders en een uitgestrekte strandvlakte. Vele soorten planten en dieren hebben in dit gevarieerde gebied hun plek gevonden. De weidsheid van zee en strand, de beslotenheid van bossen en het uitgestrekte duinland-schap maken van Nationaal Park Duinen van Texel een prachtig gebied om te bezoeken en een waardevol gebied om te beschermen. Lijkt u het ook leuk om een bezoek te brengen aan Nationaal Park Duinen van Texel?

Aan een weekendje Texel mag natuurlijk een bezoek aan Ecomare niet ontbreken. Ecomare op Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Via Ecomare kun je ook het duinpark bezoeken. Je kunt bij ons uren rondstruinen en van alles te weten komen over de natuur van de wadden en de Noordzee. Nadat je alles hebt bezocht en gedaan hebt kun je heerlijk uitblazen in ons restaurant. Wilt u ook een bezoek brengen aan Ecomare?

Texel Strand

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,5!
“Mooi hotel, goede lokatie, mooie lounge, mooie kamer. Lekker gegeten.Vriendelijk personeel. Alles zeer goed dus!”
Willem Hagoort geeft een 8.

“4 daags Genieten op z’n Texels, Hotel Tatenhoven. In “De Koog” was een mooi en gezellig hotel. De kamer die we hadden was lekker ruim. Dit is een AANRADER om weer terug te komen, naar dit leuke en kleinschalig hotel. Voor herhaling vatbaar”
W Deijkers geeft een 8.

“Dit vierdaags arrangement is zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Heel goede ligging van het hotel voor wie van rust en de natuur houd. Ook een goeie keuken (goed ontbijt en heel verzorgd diner) en vriendelijk personeel. Mvg, Dirk”
Dirk Vercauteren geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van een Lang Weekend Weg Texel?

Redacteur