Vanuit uw hotel lekker genieten van de prachtige groene omgeving in het bosrijke Montferland in de Achterhoek. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen en voor echte sportieve liefhebbers ligt hier een van Nederlands mooiste ATB routes die u met uw mountainbike dan zeker moet ontdekken.

Dit knusse en sfeervolle hotel is een uitstekende uitvalsbasis om 4 dagen heerlijk te genieten. Deze 4-daagse aanbieding heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8. Een mooie aanbieding en uitstekend hotel waarbij u gastvrijheid en kwaliteit kunt verwachten. Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 088-5405805 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over 4 daags arrangement in de Achterhoek in Zeddam.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.