Beleef een spectaculaire jaarwisseling bij dit prachtig gelegen hotel in Scheveningen! Verblijf geheel in stijl met dit knallende arrangement. De omgeving nodigt uit om een frisse neus te halen tijdens een stevige wandeling langs het strand want als u het hotel uitloopt bent u zo op het strand. Zo kunt u uitgerust en wel op oudejaarsavond knallend het nieuwe jaar in gaan.

Het hotel
Het 4-sterren hotel in Scheveningen biedt verschillende kamertypes. De kamers zijn voorzien van kingsize bedden, flatscreen-tv en hebben een badkamer met een bad of een inloopregendouche.

Faciliteiten
Scheveningen is de inspiratie voor SALT Coastal Bistro & Bar met het zoute zeewater op de achtergrond en de kenmerkende zilte zeelucht van de kust. Het zoute en zilte zijn door het gebruik van bijzondere soorten zout subtiel hier en daar in een aantal gerechten verwerkt. In restaurant SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, eten en delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normale of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen. In de bar of op het terras geniet u van een heerlijke kop koffie, een gin tonic of een cocktail!

Dit arrangement is inclusief

  • Sprankelend aperitief met een glas Laurent Perrier van 17.00 tot 18.00 uur
  • 3-gangen Tasting and Sharing diner van 18.00 tot 20.00 uur
  • Entree Feestavond Crazy Pianos (leeftijd vanaf 23 jaar), inclusief een glas champagne en 2 drankjes naar keuze, oliebollen, vuurwerk en LIVE muziek
  • 1 Overnachting in een Luxe hotelkamer
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Gebruik van fitness, zwembad, sauna en Turks stoombad

Meer informatie over Oud en Nieuw in Scheveningen met feestavond bij Crazy Pianos

Met vriendelijke groet,
Recreatief.nl

 

Redacteur