Laat u tijdens een weekendje weg verwennen met een heerlijk 4-gangen à la carte diner en bijbehorend wijnarrangement en geniet de volgende dag van een culinair 5-gangen à la carte diner met aansluitend een koffie met likeurtje. U overnacht in een comfortabele en luxe hotelkamer in een hotel op loopafstand van het strand. Kom slapen in Scheveningen en geniet tijdens uw verblijf!

Slapen in Scheveningen

Het luxe hotel is gelegen op slechts enkele meters van het Scheveningse strand en op slechts 15 minuten rijden van de binnenstad van Den Haag. Hierdoor is het hotel de perfecte uitvalsbasis om een overnachting aan het strand te combineren met een dagje stad. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en luxueuze suites met prachtig uitzicht op zee.

Na een ontspannen dagje in Scheveningen kunt u heerlijk genieten van vers bereide gerechten in restaurant Marina Lounge. Bij Marina Lounge kunt u in een gezellige en stijlvolle omgeving genieten van puur, eerlijk en vers eten. Op de wisselende menukaart vindt u een gevarieerd aanbod aan culinaire gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren. Maar ook voor een mals stuk vlees of vegetarisch gerecht zit u hier helemaal goed.

Bij dit Weekendje weg arrangement in Scheveningen is inbegrepen:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 4-gangen shared dining samengesteld door de chef met bijbehorend wijnarrangement
  • 1x 5-gangen shared dining samengesteld door de chef met aansluitend een koffie met likeurtje
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

Komt u binnenkort ook slapen in Scheveningen en genieten van dit leuke arrangement?

Bekijk ook deze leuke arrangementen aan het strand!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur