Parkeerkosten- en mogelijkheden
Parkeren is duur weten we allemaal uit ervaring. Sterker nog, parkeren in Nederland is, zeker in vergelijking met andere landen, over het algemeen gesproken veel te duur. Dus als je dit jaar nog op vliegvakantie via Schiphol gaat, zorg er dan voor dat je in ieder geval niet onnodig veel geld aan parkeerkosten kwijt bent.

Parkeren in de omgeving van Schiphol
Wie gaat parkeren voor, een al dan niet langdurig verblijf bij Schiphol zal daar zeker niet teveel geld aan uit willen geven. En dan is het handig als je weet waar te zoeken naar de beste parkeerplek. Door je goed voor te bereiden kun je tot wel 80% besparen op de beste en goedkoopste parkeerplekken en in sommige gevallen vind je zelfs gratis parkeerplekken. Een manier om de beste deal te vinden is via de nieuwe service: Parkeren Schiphol bij Parkago.com.

Het vergelijken van verschillende aanbieders
In de directe omgeving van vliegveld Schiphol alleen al zijn minimaal 12 parkeeraanbieders te vinden. Met behulp van een vergelijksite zoals Parkago kun je er ook voor kiezen om buiten de parkeerzones of parkeerlocaties een parkeerplek te zoeken, die in verhouding goedkoper is. Parkago.com wordt door klanten met een 9,5 gewaardeerd en dat geeft een veilig gevoel als je een slimme keuze wilt maken over parkeren nabij Schiphol.

Nog leuk om te weten
Parkago biedt de bezoeker meer dan alleen een zoek- en vergelijksite. Op de site staan ook leuke en interessante tips, blogs en nieuwsitems. Zoals bijvoorbeeld de tip om oorpijn bij het vliegen te voorkomen of het nieuwsitem dat Luchthaven Schiphol onlangs ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan een online museum geopend heeft. In het online museum van Schiphol is via een virtuele reis te zien hoe Schiphol is uitgegroeid van een modderig gebied zonder landingsbanen en met slechts 4 houten loodsen in 1916, tot een internationale luchthaven waar vandaag de dag gemiddeld zo’n 55 miljoen passagiers per jaar passeren.

Redacteur