De magie van Drenthe

Ontdek de magie van Nederland in het prachtige Drenthe. Met zijn vele wandel – en fietspaden is Drenthe bij uitstek geschikt om een heerlijk weekendje op pad te gaan. Met de wisselende landschappen van heidevelden, bossen, es-akkers en stroomdalen, bent u nooit uitgekeken in deze prachtige omgeving. Door de ligging nabij Duitsland is het ook nog eens mogelijk om de grens over te fietsen. Dat is toch puur genieten?

Gedurende dit 3-daagse fietsarrangement overnacht u in een mooi hotel, kunt genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, geniet u van een culinair 3-gangen diner en krijgt u gratis fiets- en wandelroutes. Alles wat u nodig heeft om een weekendje tot rust te komen in de mooie Drentse omgeving.

Een dorp waar oud en nieuw samenkomt

Ons hotel is gelegen in 1 van de mooiste dorpen van Nederland, namelijk: Coevorden. De historie gecombineerd met de nieuwbouw zorgt voor een uniek dorp. Of u nu culturele activiteiten wilt ondernemen, het oude historische centrum wilt ontdekken, een bezoek wilt brengen aan 1 van de gezellige horecagelegenheden of wilt shoppen in 1 van de sfeervolle winkels, Coevorden kan het u allemaal bieden!

Ik heb mijn fiets al uit de schuur gehaald voor dit magische arrangement en u?

Redacteur