Van vrijdag 22 december 2017 tot en met zondag 28 januari 2018 is het zover! Dan kunnen schaatsliefhebbers hun hart ophalen op winkelcentrum Emiclaer tijdens een uniek en oergezellig evenement ‘Emiclaer on Ice’.

Jong en oud kan hier z’n beste schaatsbeentje voor zetten. Sommigen van hen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, anderen trekken hun baantjes om de schaatskunst niet te verleren. De ijsbaan draagt bij aan het in ere houden van een oeroude Hollandse traditie. “Emiclaer on Ice” bevordert bovendien de beweging van zowel kinderen als (oudere) volwassenen en laat deze beseffen dat (gezamenlijk) sporten leuk kan zijn.

Bezoekers kunnen gedurende een periode van bijna 6 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen zoals o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, feestavonden, familie- en bedrijfsontvangsten.

Een ‘drijvende’ ijsbaan
“Emiclaer on Ice” heeft een hele unieke plek waar de ijsbaan wordt geplaatst namelijk drijvend op de vijver van Emiclaer. Nog nooit vertoond: een ijsbaan die drijft op het water. Dit maakt deze ijsbaan extra speciaal en helemaal om op te schaatsen. Bijna 6 weken lang in winterse sferen, klinkt dat niet als winters genieten! Emiclaer on Ice zal rond de kerstperiode de gezelligste plek zijn in Amersfoort. Zodra je winkelentrum Emiclaer nadert, zal het winterse gevoel je tegemoet komen. Bijna 6 weken lang kunnen bezoekers hun hart ophalen en heerlijk schaatsen op een ijsbaan die ‘drijft’ op de vijver van Emiclaer. “Emiclaer on Ice” wordt hét evenement van Amersfoort!

Klik hier voor meer informatie over Emiclaer on Ice.

Redacteur