Genieten van wintersport en het skigebied Willingen: een magische combinatie. Onbeperkt skiplezier met een dikke laag poedersneeuw, grote runs, comfortabele liften zonder wachttijden en gezellige hutten om te stoppen en te Apres Skiën.

Winterpret in Willingen – Wintersport en het skigebied
Wintersport en het skigebied Willingen – een magische combinatie. Onbeperkt skiplezier, dat betekent een dikke laag poedersneeuw, grote runs, comfortabele liften zonder wachttijden en gezellige hutten om te stoppen en te Apres Skieen. Verblijf in een van onze ruime tweepersoonskamers en begin de dag met een evenwichtig ontbijt.U ontvangt een dagkaart voor het skigebied van Willingen en kan genieten vanalpine Willinger winter wereld met al haar facetten.

Skiën Willingen

Er is nog meer te beleven
Maar winterpret in Willingen betekent niet alleen skiën, maar ook eenbezoek aan de Muehlenkopfschanze,Langlaufen in het EWF Arena Biathlon, sneeuwschoenwandelen,schaatsen op de ijsbaan, maar ooksneeuwbal gevechten en sneeuwpoppen bouwen.En als de geweldige dag skieen ten einde loopt, begint in de restaurants en bars de apres-ski. Als ski-en Winterfan nodigen wij u uit in het winterseizoen 2014/2015 tot 26/03/2015 *om onze gast te zijn.

Wilt u ook genieten van een Weekendje Winterpret in Willingen??

Redacteur