Geniet van 2 dagen weg in de mooie en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt een dag heerlijk relaxen in de nieuwe Omega Spa en Wellness dat op 200m afstand van het hotel ligt. Heerlijk relaxen met z’n tweetjes of gezellig met vriendinnen!

Geniet van 2 dagen weg in de mooie en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt een dag heerlijk relaxen in de nieuwe Omega Spa en Wellness die op 200m afstand achter het hotel ligt. Er zijn veel mogelijkheden voor de tweede dag: wandelen en fietsen in de omgeving of op Park Vliegbasis Soesterberg, een ontdekkingstocht of gewoon winkelen in de historische binnenstad van Amersfoort of gezellig naar de dierentuin.

Indien gewenst kunnen wij zorgen dat er (te huren) fietsen voor u klaar staan.

Overnachten in een voormalig klooster
Dit hotel is een voormalig missiehuis en klooster in het nationale park De Utrechtse Heuvelrug. Dit conferentiehotel ligt op 15 minuten rijden van Amersfoort en op 20 minuten van Utrecht. Het beschikt over gratis WiFi.

Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, en een bureau. Het merendeel van de kamers biedt uitzicht op het bos, de kloostertuin of de binnenplaats.

Omega Spa en Wellness
Omega Spa en Wellness is het Total Well Being Center dat je volledig jezelf laat zijn. De naam Omega staat voor allesomvattend; geen begin en geen eind. Omega met de cirkel als symbool voor eenheid en heel zijn. Onze filosofie is dat er voor ieder mens een persoonlijke balans bestaat om gezond en gelukkig te leven. Waarbij je volledig jezelf kunt zijn.

Wilt u ook genieten van een Spa en Wellness Verwenarrangement bij Utrecht en Slapen in een voormalig Klooster?

Redacteur