Ga het nieuwe jaar in met een feestelijk Oud en Nieuw Arrangement! Sluit 2018 af met onder andere een aperitief en amuse in de bar en aansluitend een avondvullend 5-gangen diner dansant op Oudjaarsavond met live muziek. Geniet met de jaarwisseling in deze sfeervolle villa!

  •  Avondvullend 5-gangen diner dansant op Oudjaarsavond met live muziek
  • Om 24.00 uur luiden we het nieuwe jaar in met bubbels en oliebollen
  • Aansluitend mogelijkheid tot naborrelen in onze bar
  • 2 Nachten in een sfeervolle kamer

Wilt u dit jaar niet thuis zitten met Oud en Nieuw maar in een sfeervolle en gezellige locatie?

Boek dan hier uw Oud en Nieuw uitje voor komend jaar en geniet van een feestelijke jaarwisseling.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.