Geniet van dit heerlijk 3-daags genieten aan het strand arrangement in Noordwijk aan Zee. Lekker uitwaaien met zijn tweetjes of met vriendinnen? Dit heerlijke hotel is gelegen aan het strand van Noordwijk. Tijdens dit arrangement genieten jullie iedere avond van een heerlijk 3-gangen diner en kunnen jullie lekker genieten op het terras van het Strandpaviljoen van een kopje koffie met heerlijke huisgemaakte appelgebak.

Als kers op de taart mogen jullie het gehele verblijf gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij het naastlegen Azzurro Wellness.

Het splinternieuwe hotel
Sjiek, stoer en compleet anders. Dat is wat je denkt als je het nieuwe Hotel binnenwandelt. Met een nieuwe lobby, lounge, bar en restaurant heeft ons hotel een complete facelift gekregen. De vaste vriendelijke gezichten en onze viersterren kwaliteit zijn uiteraard wel oud & vertrouwd. Kom snel kijken in ons nieuwe hotel!

De kamers
Het Hotel beschikt over 62 luxueuze kamers met balkon, alwaar u heerlijk kunt overnachten met het geluid van de zee op de achtergrond. Onze kamers zijn uitgerust met alle denkbare hedendaagse comfort, daarnaast beschikken alle kamers over gratis WIFI, met een laptop kan men in het gehele hotel gebruik maken van deze service.

Tevens beschikt het hotel over een solarium, sauna en Turks stoombad, maar ook kunt u naar het naastgelegen Azzurro Wellness waar u als gast van ons hotel gratis toegang heeft.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijk Strandweekend in Noordwijk aan Zee?

Op zoek naar meer TIPS voor een Strandweekend?

Redacteur