Even lekker weg in eigen land? Dat kan in Renesse! Kom genieten van deze mini vakantie in het toeristische dorp Renesse.

Met deze aanbieding geniet u van een 5-daagse midweek inclusief 2x een heerlijk diner in ons restaurant.

Even bijkomen in ons hotel en culinair genieten!
In Rensesse geniet u van een 3 sterrenhotel met 48 kamers.

De ligging en accommodatie van het hotel hebbende toerist veel te bieden. Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied ” De Kop van Schouwen” op ongeveer 15 minuten van het Noordzeestrand en op veilige afstand (5 minuten lopen) van de bruisende badplaats Renesse.

De hotelkamers zijn standaard ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon. Iedere kamer heeft een eigen balkon of terras. Een aantal kamers heeft één of twee extra bedden en is geschikt voor gebruik als familiekamer. In Brasserie Arc en Bleu vindt u brasserie, bar, lounge en terras van het hotel. Dagelijks wordt daar een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De wisselende zeeuws-mediterrane kaart bieden een ruime keus voor lunch en diner.

Genieten in Zeeland

Strand, duinen, vroongronden, dominiale bossen en de voor Zeeland kenmerkende waterrijke natuurgebieden zijn in de omgeving ruim aanwezig. Renesse is een perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie in eigen land.

Ook genieten van een Midweek Vakantie in Renesse?

Redacteur