Boek een leuk 3-daags arrangement voor groot en klein met een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Een geheel vernieuwd dierenpark op een nieuwe locatie in Emmen. Ontdek Wildlands vanaf 25 maart, een werelds avontuur!

Een leuk arrangement voor groot en klein met een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen . Bij aankomst kunt u een drankje nuttigen naar eigen keuze. Het uitstapje naar Wildlands kunt u zelf invullen. Vooraf bieden wij doormiddel van een uitgebreid ontbijtbuffet de ideale basis voor een uitstapje naar het vernieuwde dierenpark. Op de 2e avond kunt u genieten van een 3-gangen dagmenu.

Meer leuke uitjes in de omgeving
In Drenthe is nog veel meer te zien en te doen. Bij een verblijf in Hotel Abdij de Westerburcht kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Bonte Wever in Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan), Hunebedden Informatiecentrum of heerlijk wandelen of fietsen langs de Drentse vennen en door de bossen.

Met de hele familie genieten in Drenthe
Dit familiehotel is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) – centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Het hotel is uitermate geschikt voor een heerlijk weekendje weg.

Wilt u ook genieten van dit Familieweekend met bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen?

Redacteur