Geniet van 3 dagen lekker zorgeloos weg in de mooie en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn zoveel leuke dingen te doen. Heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving, op 200m ligt een wellness center en ’s avonds laat u zich verwennen met een 3-gangen Dagschotel in het restaurant.

Boek ook dit weekendje weg of lekker zo een paar dagen als tussendoortje!

Voormalig klooster
Het hotel is een voormalig missiehuis en klooster in het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug. Dit hotel ligt op 15 minuten rijden van Amersfoort en op 20 minuten van Utrecht. Het beschikt over gratis WiFi.

Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders, en een bureau. Het merendeel van de kamers biedt uitzicht op het bos, de kloostertuin of de binnenplaats.

Omgeving
Bij de receptie zijn kortingskaarten beschikbaar voor de nieuwe Omgea Spa en Wellness in onze achtertuin en voor het Nationaal Militair Museum dat praktisch in onze voortuin ligt.

Een paar andere suggesties: wandelen en fietsen op Park Vliegbasis Soesterberg, de historische binnenstad van Amersfoort ontdekken of een bezoek aan Dierenpark Amersfoort. Indien gewenst kunnen wij zorgen dat er (te huren) fietsen voor u klaar staan.

Wilt u meer weten over het 3-daags Lekker Weg arrangement in een Bosrijke Omgeving?

Redacteur