Verblijf 2 nachten op basis van de prijs van 1 nacht en bezoek het vernieuwde Thialf vanaf 14 november waar iedere dag een topsportuur is waar je prominenten kunt zien schaatsen. Profiteer van deze speciale Herfst en Winteraanbieding en kom heerlijk genieten in het mooie Friesland.

Dicht bij diverse natuurgebieden waaronder nationaal park de Weerribben, Heerlijkheid de Eese en de Rottige Meenthe treft u het gastvrije Hotel Holland Inn aan.Een perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en autotochten. Een ideale vakantiebestemming voor zowel een korte- als een wat langere vakantie.

En dat nu voor deze fantastische 2=1 hotelaanbieding bent u er in de herfst of winter toch
echt even lekker tussen uit!

Gezellig en gastvrij hotel
Wij beschikken over een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen! Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

Wilt u meer weten over de omgeving en over deze geweldige 2=1 Winterspecial Thialf arrangement?

Wilt u meer TIPS om Friesland te Ontdekken?

Redacteur