Speciaal vanwege de kerst hebben we de top reviews van kerstarrangementen in Noord-Holland bij elkaar gezet. Deze kerstarrangementen worden aangeraden door uw voorgangers. Bekijk de reviews en klik op de linkjes voor meer informatie.

3-daags Kerstarrangement aan zee
3-daags Kerstarrangement aan zee. Genieten van een zalige kerst en heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust en u laten verwennen in het 4-sterren hotel in Egmond aan Zee.

Marlies Ramakers beoordeelt dit kerstarrangement met een 10: “We hebben heerlijke dagen gehad tijdens ons kerstarrangement. Vriendelijk personeel. Mooie kamers. Een heerlijk Kerst diner.
E.C. van wezel beoordeelt dit kerstarrangement met een 9: “Het was fantastisch, zeer goed hotel, kamer prima in orde, ontbijt- en dinerbuffet zeer uitgebreid en de kerstavond was grandioos.
Peter Wigboldy beoordeelt dit kerstarrangement met een 10: “Uitstekend arrangement, kan niet beter. Alleen de muziek was opnieuw te luid, zodat het onmogelijk was om een normaal gesprek met de tafelgenoten te voeren. Jammer. Een lager geluidsvolume doet niets af aan de feeststemming en dansvreugde!


2-daags SUPER Kerstaanbieding aan zee
2-daags Kerstarrangement aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Een SUPER aanbieding! Ook dit jaar kunt u weer lekker genieten van een kerst aan de kust en wel in dit 4-sterren strandhotel in Noord-Holland.

Jan Visser beoordeelt dit kerstarrangement met een 10: “Helemaal niets mis mee !!”
Frank Albers beoordeelt dit kerstarrangement met een 10: “Fijn hotel, grote kamers, gezellig buffet”
P. Moraal beoordeelt dit kerstarrangement met een 9: “Al voor de 2e keer geweest… fantastisch. Vooral voor hele families die de kerst met elkaar willen doorbrengen.”


3 daags Kerstarrangement in Bergen aan Zee
De Kerstdagen staan weer voor de deur. Een heerlijke tijd om er even tussen uit te gaan. Wij hebben een heerlijk Kerstarrangement voor u samengesteld dus kom genieten met familie of vrienden in Bergen aan Zee.

A. Thuis beoordeelt dit kerstarrangement met een 8: “Perfect hotel, dicht bij het strand, we konden vanuit onze kamer de zee zien. Kamer was niet al te groot maar goed verzorgd. Het eten was voortreffelijk”


Met recreatieve groet,

Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.