Op Kasteel de Haar kunnen kinderen in de herfstvakantie hun kasteeldiploma ‘Etiquette-expert’ halen en komen zij meer te weten over een verblijf in het grootste en meest luxe kasteel van Nederland. Bij zo’n verblijf horen veel regels, dit noemen we etiquette. Deze regels vertellen hoe je met iemand om moet gaan. Hoe begroet je bijvoorbeeld een chique filmster? Hoe dans je op een deftig bal? En zeg je nou toetje of dessert?

Kasteel de Haar organiseert in de herfstvakantie van 17 oktober t/m 1 november 2015 de kinderactiviteit ‘Zo Hoort Het!’*. Op het grootste en deftigste kasteel van Nederland verblijven veel bekende kunstenaars, filmsterren en artiesten. Met zoveel chique en beroemde gasten op het kasteel zijn er veel regels om alles soepel te laten verlopen en om de gasten tevreden naar huis te laten gaan.

Etiquette-diploma
Etiquette is daarbij heel belangrijk. Want hoe kies je de juiste kleding voor het gemaskerd bal? En zet je je hoed wel of niet af bij het begroeten van een gast? Tijdens de kinderactiviteit ‘Zo Hoort Het!’ vertelt een gids je meer over de etiquette op het kasteel en bezoek je de mooiste kamers en zalen. Na afloop ontvang je je eigen etiquette-diploma en mag je jezelf een echte etiquette-expert noemen.

DATUM:
Zaterdag 17 oktober 2015 t/m zondag 1 november 2015.

Wilt u meer weten over Zo Hoort Het: Word een etiquette-expert en behaal je diploma! Bij Kasteel de Haar?

Redacteur