Rubriek

Groepsweekend

Rubriek

Wilt u nog wat leuks plannen dit jaar en met vrienden genieten in de winter? Wij hebben 3 leuke tips voor u! Plan een gezellig vriendenweekendje naar Winterberg, op de Veluwe of in Overijssel. Onderneem samen met uw vrienden toffe activiteiten en blijf daarna een nachtje slapen op een van deze sfeervolle locaties!

3-daags Vriendenweekend op de Veluwe – Buggy rijden, Bowlen en Ribs en Wings eten

Met vrienden genieten in de winter kan op dit recreatiepark in Voorthuizen. Jullie gaan de Veluwe verkennen tijdens het buggy rijden, elkaar in proberen te maken tijdens een potje bowlen en genieten na een gezellige dag van een heerlijk diner met ribs en wings! Vervolgens overnachten jullie met z’n alle in een van de lodges op dit recreatiepark. Hebben jullie zin om nog meer leuke activiteiten te ondernemen? Op dit recreatiepark is van alles te doen, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vriendenweekend in de Sneeuw – Rutschen mit Anton in Winterberg

Geniet van een volledig verzorgd weekend in de sneeuw,  met toffe activiteiten en natuurlijk aprés-ski. Tijdens het vriendenweekend in Winterberg kunt u om te beginnen zelf kiezen of u gebruik wilt maken van de ski of snowboard lessen of liever zelfstandig de piste gaat verkennen. Daarnaast gaan jullie om jeugdherinneringen naar boven te halen de middag gierend afsluiten, want jullie gaan met de hele groep lekker sleeën! In de avond genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel. Vervolgens is het natuurlijk tijd voor aprés-ski! Met vrienden genieten in de winter doet u natuurlijk in Winterberg! 

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel

Fan van escaperooms? Tijdens dit vriendenweekend staan er meerdere escape games op de planning, zoals de leuke escape game the Bomb: Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. De volgende dag moeten jullie ontsnappen uit de gevangenis;  de cipiers komen u in de woning arresteren en wordt u voorzien van passende kledij! Verder staan er nog veel meer leuke activiteiten op de planning!

met vrienden genieten in de winter

Bekijk ook deze leuke vriendenweekendjes in de stad! 

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Bent u nog op zoek naar een gezellig mannenweekendje voor u en uw vrienden? Beleef samen een onvergetelijk mannenweekend op de Veluwe met stoere activiteiten. Gaan jullie bijlwerpen, in een buggy rijden of liever laser gamen?

SUPER Mannenweekend – Lasergame Forest, Botte bijlwerpen, Pistool schieten

Kom samen met uw vrienden naar Dieren en geniet van een gezellig mannenweekend op de Veluwe! Tijdens dit mannenweekendje gaan jullie elkaar proberen te verslaan bij een potje laser gamen, kijken wie het beste kan bijlwerpen, schieten met een pistool, genieten van een heerlijke BBQ en van een verrukkelijk dinerbuffet! Slapen doen jullie 2 nachten in een van de Finse chalets. Vanuit de chalets kunnen jullie prachtige wandel- en fietstochten maken! Jullie hebben rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de chalets. 

3-daags Mannenweekend op de Veluwe – Buggyrijden, Bowlen en Ribs en Wings eten

Beleef samen met uw vrienden een onvergetelijk mannenweekend op de Veluwe in Voorthuizen! Op het programma staan leuke activiteiten zoals buggy rijden, bowlen en na afloop heerlijke ribs en wings eten! Tijdens het buggy rijden komen jullie op vrijwel elke route langs een aantal highlights in de regio. Jullie kunnen de omgeving van Voorthuizen verkennen of genieten van de bosrijke omgeving in Putten, Garderen en Speuld. Met uw groep overnacht u 2 nachten in een 8-persoons bungalow. 

SUPER Mannenweekend op de Veluwe – Schieten , Bijl werpen, en meer & lekker eten en drinken

Geniet samen met uw vrienden van een volledig verzorgd mannenweekend op de Veluwe, in het plaatsje Dieren en overnacht met z’n alle in een van de Finse chalets. Jullie gaan toffe activiteiten ondernemen zoals een scrapheap challenge en schietorama. Tijdens de scrapheap challenge gaan jullie met metaalschroot, machines en gereedschappen en wat creativiteit, vindingrijkheid en fantasie gaan jullie in teams een object creëren. Gedurende de schietorama gaan jullie 3 verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten.  ’s Avonds wordt er een verrukkelijke BBQ verzorgd! Mannenweekend op de Veluwe

Bekijk ook dit mannenweekendje naar Kalkar!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405825

 

Is het weer tijd om een gezellig weekendje weg met uw vrienden te plannen? Kom met uw vrienden bourgondisch genieten in Brugge! In deze historische stad is genoeg te zien en te doen. Onderneem met uw vrienden leuke activiteiten en geniet van al het lekkers wat Brugge u te bieden heeft.

Bourgondisch genieten in Brugge

Brugge is de ideale bestemming voor een geslaagd vriendenweekend! Brugge is een toeristische stad, daardoor focussen veel horecagelegenheden en winkeltjes zich op streekproducten die toeristen komen proeven. Er zijn bijvoorbeeld veel biercafés waar u lokale biertjes kunt proeven zoals Brugse Zot. Bourgondisch genieten doet u in Brugge! Voor liefhebbers van historische gebouwen is Brugge de perfecte bestemming. Bezoekt u graag musea? In Brugge zijn veel leuke musea te vinden zoals een biermuseum, frietmuseum, chocolademuseum en volkskundemuseum.

Geniet met uw vrienden in Brugge van toffe activiteiten zoals een city challenge met heerlijke lekkernijen, een boottocht over de Reien en een bezoek aan een Belgisch frietmuseum! ’s Avonds genieten jullie van een verrukkelijk diner aan het Minnewater en hebben jullie tijd om de gezellige kroegjes en barretjes van Brugge te verkennen. Dit vriendenweekend staat in het teken van bourgondisch genieten in Brugge!

bourgondisch genieten in Brugge

Voorbeeldprogramma vriendenweekend Bourgondisch genieten in Brugge

Dag 1

 • Vertrek met eigen vervoer of optioneel per touringcar naar Brugge (tijd vertrek in overleg aan te passen)
 • 13.00 uur Optioneel ontvangst met een kopje koffie of thee en een heerlijke Belgische Wafel of
  goed verzorgde lunch in de bierbrouwerij.
 • 14.00 uur Start “Tour Sneukelen geblazen”
  Kletskoppen, garnalenkroketten, bier, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade. Het is dan ook smikkelen, smullen…..of zoals de Belgen zeggen; “Sneukelen geblazen”.
 • 16.00 uur Einde Tour, inchecken hotel en tijd om op te frissen voor het avondprogramma.
 • 19.00 uur Aanvang diner aan het romantische Minnewater.
 • 22:00 uur Einde diner en tijd om uitgaansleven Brugge te verkennen of drankje te doen in de bar van het hotel.

Dag 2

 • Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.
 • 09:30 uur: Uitchecken hotel, voor een bagageruimte wordt eventueel gezorgd.
 • 10:30 uur: Boottocht over de Reien.
 • 11:30 uur: Bezoek aan het Belgisch frietmuseum met afsluitend Vlaamse frieten en een snack om het weekend in bourgondische stijl af te sluiten.
 • 14:30 uur: Einde programma en aansluitend mogelijkheid om op eigengelegenheid bezienswaardigheden in Brugge bezoeken.
 • Optioneel kan er een afsluitende lunch georganiseerd worden.

Liever andere activiteiten ondernemen tijdens jullie vriendenweekend in Brugge? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk ook dit weekendje op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Bent u aan de beurt om het volgende vriendinnenweekendje te plannen? Wij hebben een leuke tip voor u, geniet van een gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe! Tijdens dit volledig verzorgde vriendinnenweekend gaan jullie leuke activiteiten ondernemen en genieten jullie van heerlijk eten!

Wat hebben wij een ontzettend leuk weekend gehad. De locatie heeft het allemaal heel goed voor elkaar. De activiteiten waren heel leuk, het eten was heel goed verzorgd en lekker en het chalet was heel schoon met alles wat je nodig hebt. Ook hele vriendelijke mensen daar, ik zou het iedereen aanraden!

Dit gezellige Vriendinnenweekend op de Veluwe is inclusief:
 • 1 Overnachting
 • 1x Een uitgebreid ontbijt
 • 1x High Tea
 • 1x Een broodtaarten Lunch
 • 1x Een 3-gangen Diner
 • Cryptische fototocht
 • Wandeling
 • E-scooter puzzeltocht

Leuk vriendinnenweekend gehad met goed verzorgde maaltijden, leuke overnachtingsplek en gezellige activiteiten. O.a. Een tocht op e-scooters gedaan, waarbij de accu’s (waarschijnlijk door het weer) niet goed meewerkten. We zijn erg te spreken over de geweldige service die we kregen toen we onderweg accuproblemen kregen. Heerlijke plek om activiteiten te doen, genoten van de omgeving.

vriendinnenuitje met high tea en bowlen

Gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe

Tijdens dit gezellige vriendinnenweekend op de Veluwe verblijven jullie in aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Jullie overnachten in Finse Chalets. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Wij zijn heel tevreden over het vriendinnenweekend op de Veluwe. Er waren niet veel andere gasten, maar we hebben het met elkaar erg gezellig gehad. Veel gelachen, zeker bij de activiteiten. We hadden het geluk dat er een dikke pak sneeuw gevallen was. De scootertocht ging niet door, maar het langlaufen was geweldig! We hebben ook heerlijk gegeten, het personeel was vriendelijk en de chalet voldeed ook prima. Dus wij zouden dit arrangement anderen zeker aanraden!

Activiteiten

Jullie gaan tijdens het vriendinnenweekend 2 leuke activiteiten ondernemen: een cryptische fototocht en e-scooter puzzeltocht. Tijdens de cryptische fototocht wordt de groep verdeeld in teams of gaan jullie met z’n alle als 1 team op pad. Er zijn 10 spannende opdrachten die voldaan moeten worden. Elk team ontvangt een camera, daarmee moeten jullie bewijzen dat de opdracht door het gehele team is uitgevoerd. Gedurende de opdrachten word jullie creativiteit en cryptische denkvermogen geprikkeld. De tocht duurt ongeveer 2 uur en de foto’s mogen mee naar huis als herinnering!

Voor de e-scooterpuzzeltocht ontvangen jullie een rugzak met de benodigdheden om de tocht te winnen, de GPS vertelt vervolgens waar jullie heen moeten. Op de locaties waar de GPS jullie heen stuurt, moeten vragen beantwoord worden. Als de antwoorden fout zijn, geeft de GPS een verkeerde route aan. Daardoor krijgt het andere team een voorsprong. Bij een goed antwoord ontvangt het team munten, het team met de meeste munten en minsten kilometers wint. Met deze activiteiten wordt het gegarandeerd een gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe! 

Bekijk ook deze leuke vriendinnenarrangementen!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Is het al weer een tijd geleden dat jullie met de vriendengroep iets leuks hebben gedaan? Dan wordt het echt tijd om weer even samen weg te gaan. Wij bieden super leuke vriendenweekendjes aan in heel Nederland, maar dit is toch wel een HEEEEL leuk arrangement! Samen met je vrienden een gezellig en fanatiek weekend beleven in het mooie Overijssel en genieten van vele leuke activiteiten, een mooi verblijf en heerlijk eten! Wat wil je nog meer?! Boek nu dit leuke vriendenweekend in Overijssel!

Bij dit vriendenweekend is inbegrepen:
 • 2 overnachtingen
 • 2x ontbijt
 • Warme consumptie bij ontvangst
 • The Bomb
 • 3-gangen diner
 • Prison Break Paasloo
 • Barbecue of Gourmet
 • Pubquiz
 • Boerenactiviteiten
 • Schoonmaakkosten, bedlinnen, servicekosten en toeristenbelasting

Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen. Boek nu dit leuke vriendenweekend in Overijssel!

Meer leuke arrangementen bekijken voor deze locatie? Kijk hier!

Bestaat de groep uit alleen maar meiden? Neem dan hier een kijkje!

Vergeet niet hier te klikken om meer te lezen over een arrangement in Winterberg!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

In de winter het mooie Sauerland/Winterberg bezoeken samen met collega’s, vrienden of familie? Tijd om te skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeën. Geniet samen van dit compleet verzorgde 3-daags weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen! Gedurende het weekend verblijft u op een van onze vaste locaties in het Sauerland. Wij bieden mogelijkheden van eenvoudig tot super de luxe.

Wij zijn de specialist in het organiseren van een leuk uitje voor grote groepen! Heeft u zelf geen zin om alles te organiseren en geeft u dit liever uit handen? Dan helpen wij u graag verder. Hierbij alvast een opzet van wat u van het programma kunt verwachten in Winterberg!

3-daags Vriendenweekend naar Winterberg – Skien, langlaufen en rodelen

Hoe kan het programma er uit zien voor jullie?

Dag 1: Met bus of eigen vervoer naar Winterberg. Vanaf Arnhem is het maar 2 uur rijden! Vanaf 19:00 uur staat er (optioneel) een overheerlijk buffet klaar en kunt u samen lekker eten. Na het eten kunt u ervoor kiezen om gezellig een fakkeltocht te doen of liever gezellig borrelen? U mag het zelf bepalen.

Dag 2: Vanaf 08:00 tot 09:00 uur lekker genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.
Voor de middag staat er een leuke activiteit op de planning! De deelnemers kunnen een keuze maken uit een aantal activiteiten:

 • Les in skiën of snowboarden
 • Vrij skiën of snowboarden
 • (Sneeuwschoen) Wandelen onder begeleiding door Winterberg en omgeving
 • Langlaufen onder begeleiding

Gedurende de dag wordt er ski- en snowboardles aangeboden voor alle beginners door ervaren Nederlandse instructeurs in het mooie Winterberg.

Rodelen
Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z’n allen op verschillende soorten sleeën de piste afgaan!

Gezellig dineren in de Berghut
Na het rodelen gaat u terug naar het hotel. Iedereen kan even bijkomen op de kamer, een drankje doen in de bar van het hotel, uitrusten, zich omkleden en opfrissen om vervolgens aan te schuiven voor het diner in de berghut.

Dag 3: Vanaf 08:00 tot 09:00 uur kunt u lekker genieten van het grote ‘Welcome to the day’-ontbijtbuffet.

Helaas is het daarna weer tijd om naar Nederland te gaan en dus tijd voor de terugreis vanuit Winterberg!

Bekijk ook dit leuke mannenweekend in Kalkar!

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan vriendenweekendjes? Bekijk onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805