Altijd al willen golfen in Zeeland? Dan heb ik 5 tips voor u waar u echt eens naar toe moet gaan! Slapen en golfen in deze mooie provincie van Nederland! Lees hier meer!

1- Luxe hotel in Zierikzee – Culinair genieten en 18 holes golfen op de Goese Golfbaan

Verblijf in dit luxe 4-sterren hotel in Zierikzee waar u culinair kunt genieten van een hoog niveau, stijlvol kunt overnachten in luxe kamers en heerlijk gaat golfen op de parkachtige 18 holes wedstrijdbaan van de Goese golf met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Geniet van 3 heerlijke dagen in het mooie Zeeland.

2- 3-daags Golfarrangement in Zeeland – Overnachten in Zierikzee en golfen in Bruinisse

Bent u een grote fan van de golfsport? Dan bieden wij u een compleet verzorgd golfarrangement aan waarbij u speelt op 1 van de mooiste golfbanen in Zeeland in Bruinisse. U overnacht 2 nachten in een bijzonder hotel in het karakteristieke Zierikzee waar u geniet van het 4-gangen diner die de kok met liefde heeft bereidt.

3- Golfarrangement in Renesse – 3 dagen genieten en 1 dag golfen

Altijd al willen golfen in het mooie uitgestrekte Zeeuwse landschap? Voor de golfliefhebber hebben we een speciaal 3-daags Golfarrangement in het Zeeuwse Renesse waar u kunt golfen op golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse en overnacht in Renesse.

4- 3-daags Golfarrangement vanuit uw strandhotel – in Zeeland

Heerlijk golfen op een unieke golfbaan en overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op een terrein van ruim 52 ha groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanjebloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. Als u terug komt in het hotel kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

5- 3-daags Zeeuws Golfarrangement – Golfen bij Grevelingenhout en Overnachten in Strandhotel

Heerlijk golfen op de unieke golfbaan Grevelingenhout en daarnaast overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op het terrein van ruim 52 hectare groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanje bloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. Als u terug komt kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

Na het lezen van bovenstaande informatie benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijkt onze website hier!

Met vriendelijke groeten,
Carine Polman
Recreatief.nl / Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur