Een leuk arrangement voor groot en klein met een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Bij aankomst kunt u een drankje nuttigen naar eigen keuze.’s Ochtends bieden wij door middel van een uitgebreid ontbijtbuffet de ideale basis voor een uitstapje naar het nieuwe dierenpark.

Meer leuke uitjes in de omgeving
In Drenthe is nog veel meer te zien en te doen. Bij een verblijf in dit gezellige familiehotel kunt u bijv. een bezoek brengen aan de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Smelt in Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan), Hunebedden Informatiecentrum of heerlijk wandelen of fietsen langs de Drentse vennen en door de bossen.

Gezellig hotel in Westerbork – heerlijk genieten!
Dit leuke familiehotel is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) – centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen.Het hotel is uitermate geschikt voor een heerlijk weekendje weg.

De kamers – Overnachten in Drenthe
Standaard kamers met 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet ,flatscreen tv,wekkerradio en telefoon. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

Gezinskamers met 3 of 4 boxspring bedden. Op alle kamers kan een extra bed geplaatst worden.

Klooster kamers met dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc. De meeste kamers beschikken over een luxe gerenoveerde badkamer met o.a een rainshower.

Luxe kamers, standaard voorzien van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, flatscreen tv, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Ons hotel biedt u à la carte & Themarestaurant , de gezellige hotelbar (Proeflokaal), een groot buitenterras, 3 serres en royale parkeergelegenheid.

Geniet ook van een bezoekje aan Wildlands Adventure Zoo Emmen inclusief Overnachting!

Redacteur