Sla uw slag met dit mooie Golfarrangement in Overijssel. Overnacht in een 4-sterren hotel aan het water en golf op de 18-holes golfbaan bij de Hooge Graven in Ommen. Een geweldig golfarrangement voor actievelingen en natuurliefhebbers. Na uw golfdag staat er een heerlijk verrassingsdiner voor u klaar. Alle ingrediënten die nodig zij voor een geslaagd golfweekend in het Vechtdal! Boekt u voor dit jaar ook nog dit leuke golfarrangement met overnachting aan de Vecht?

2-daags Golfarrangement met overnachting aan de Vecht en golfen in een bosrijke omgeving

Overnachten aan het water

Het hotel beschikt over 35 hotelkamers waarvan 29 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. Tevens beschikken wij over 2 aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Een groot deel van kamers kijkt uit over De Vecht.

Alle kamers zijn voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen televisie, radio, föhn, telefoon en minibar.
De kamers bevinden zich op de eerste, tweede en derde etage en zijn per trap of per lift bereikbaar.

Sla uw slag op de golfbaan

Golfbaan Hooge Graven behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland met haar 18-holes wedstrijdbaan en 9-holes par 3 baan. Voor zowel golfers met een hoge als een lage handicap is de baan goed te doen en bevat het genoeg uitdagingen. Diverse bunkers, hoogteverschillen en waterpartijen wisselen elkaar af. De golfbaan wordt omringd door heide, weide en vooral veel bossen, een prachtig natuurschoon dus voor de liefhebbers.

Genieten van nog meer luxe en comfort? Bekijkt u dan ook dit culinaire golfarrangement!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur