Waanzinnige mooie golfaanbieding in Rotterdam

Deze bijzondere 2-daagse golfaanbieding is een combinatie van slapen met uitzicht op de Erasmusbrug en 9-holes golfen in het Kralingse bos in Rotterdam. Wilt u een mooie stad bezoeken maar bent u ook gek op even heerlijk golfen? Dan is dit een absolute aanrader en nu exclusief bij ons te boeken. Het hotel is uniek gelegen in het centrum, aan het water èn aan de voet van de Erasmusbrug! Bij dit golfarrangement met uitzicht op de Erasmusbrug zit ook een havenrondvaart en bezoek aan de Euromast. Kortom, een geweldige combi als u Rotterdam wilt verkennen en even wilt golfen!

Het hotel

Het volledig airconditioned hotel biedt 263 sfeervolle gastenkamers, een restaurant “Aan het Water en Bar & Brasserie “Water”. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wellnessclub H2O op de 8e etage. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis Wireless Internet. Het is het enige hotel in de regio die deze service onbeperkt en gratis aanbiedt. De kamers zijn warm en modern ingericht, voorzien van een luxe badkamer met bad, douche en toilet. Tevens beschikken ze over een minibar, privé kluisje en televisie met inhouse movies. Tijdens dit golfarrangement met uitzicht op de Erasmusbrug komt u hier weer even helemaal tot rust.

Golfen in het Kralingse bos

Golfbaan Kralingen is een bijzonder stukje natuur en ligt aan de rand van het Kralingse Bos binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de makkelijkste. De 9-holes golfbaan heeft smalle fairways en het vele water zijn een uitdaging voor elke golfer.

Alle golfers met handicapregistratie – jong en oud – zijn welkom op één van de oudste 9-holes en dé laagst gelegen golfbaan van Europa. Er is 3-bal toegestaan met een maximale totaal handicap van 90,0 en vanaf 14:00 uur (behalve op vrijdag) ook 4-bal met een maximale totaal handicap van 80,0.

Het clubhuis heeft een goed restaurant met gezellig terras. De golfbaan is goed bereikbaar met genoeg parkeerplek voor golfers.

De golfbaan ligt op 11 minuten rijden van het hotel.

U boekt dit heerlijke golfarrangement met uitzicht op de Erasmusbrug hier! Sla uw slag op de 9-holes baan aan het Kralingse Bos!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.