Een hotstone of gezichtsbehandeling, een rugpeeling met zeezout, een dag lekker relaxen in de beautyboerderij, 2 nachten in een gastvrij hotel, genieten van Achterhoekse ontbijtbuffetten en ook ’s avonds culinair genieten in het hotel.

Met dit exclusieve beauty en wellness arrangement kunt u zorgeloos genieten, heerlijk relaxen en komt u écht helemaal tot rust. De gastvrijheid en Achterhoekse gezelligheid geven u dat warme thuis gevoel.

Klik hier om alles te lezen over dit arrangement en plan lekker een weekend met uw geliefde, gezellig met vriendinnen of verras moeders met dit fantastische 3-daagse arrangement.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.