Last van stress door een drukke baan of kinderen die u af en toe wel achter het behang kan plakken? Plan wat tijd voor uzelf in of samen met uw partner, vriend of vriendin. Met dit 3-daags wellness arrangement krijgt u 2 dagen toegang tot de BLUE Wellness met diverse ontspannende faciliteiten. Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met een 3-gangen à la carte diner! Boek nu dit Wellness arrangement in het Zweeuwse Kamperland!

Bij dit 3-daags Wellness arrangement in Kamperland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner (in het hotelrestaurant of wellnessrestaurant)
  • 2 Dagen toegang tot de BLUE Wellness (10:00 – 23:00 uur)
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Het hotel

Bij dit hotel in het Zeeuwse Kamperland vindt u een goede mix van gezelligheid, ontspanning en comfort vlak bij de kust. Het hotel ligt in een natuurrijk gebied op het uiterste puntje van Noord-Beveland in Zeeland. U vindt dit hotel met BLUE Wellnessresort Zeeland tussen de stormvloedkering, het Veerse Meer en het Banjaardstrand.

De verschillende faciliteiten van het wellness hotel zorgen dag en nacht voor een veelzijdig verblijf. Van uitgebreide overnachtingsmogelijkheden in de ruime en comfortabele kamers en uzelf uitleven in de professionele fitnessruimte tot aan totale ontspanning in het luxe BLUE Wellnessresort en de prachtige omgeving verkennen op een e-bike of e-chopper. U vindt het hier allemaal. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk diner in het sfeervolle à la carte restaurant of neem plaats op het terras. Aan alles is gedacht.

Het hotel beschikt over een lift, is rolstoeltoegankelijk en heeft naast een restaurant ook een lounge bar.
Neemt u zelf uw fietsen mee dan kunt u deze in het hotel overdekt stallen en e-bikes kunt u opladen.

Bekijkt u ook dit wellness arrangement in het Sauerland!

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan verwen weekenden? Neemt u ook een kijkje op onze website!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur