De Taste & Travel Fair:
Voor culinaire en bijzondere vakantie inspiratie
Met grenzeloze proeverijen en diverse workshops

Laat je informeren over de meest bijzondere reisbestemmingen terwijl je geniet van de culinaire verrassingen van de chefs van Maison van den Boer. Dat is de Taste & Travel Fair.

Proef de meest bijzondere gerechten uit de wereld terwijl je informatie over het land van herkomst krijgt. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar!

Truffels zoeken in de Champagnestreek? Tijdens een cruise bij de Noorse Fjorden ontspannen van een prachtige zonsondergang of geef je de voorkeur aan een rondreis door Tanzania? Bezoek de workshop wijnproeven of etikettenleer tijdens de beurs. En de chefkok van Maison van den Boer legt de laatste trends op het kookgebied uit. Kortom een beurs van en voor levensgenieters!

Bezoek de Taste & Travel Fair op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016 in Rotterdam.

Onder het motto ‘Taste & Travel’ zijn op deze consumentenbeurs diverse aanbieders van bijzondere reizen present en kunnen bezoekers culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. De Taste & Travel Fair is een initiatief van Maison van den Boer, het grootste cateringbedrijf van ons land. De Taste & Travel Fair is een inspiratiebron voor iedereen die wat anders wil dan twee weken op een strandbedje doorbrengen. “Wie van plan is van 2016 en 2017 een belevenisvol vakantiejaar te maken, komt op de Taste & Travel Fair volledig aan zijn trekken.

Wilt u meer weten over de Taste & Travel Fair in Rotterdam?

Redacteur