Met een groep op reis is gezellig! Toch is het vaak wel veel werk om zo’n hele reis in elkaar te zetten en voor een groep alles te regelen. Je wil immers iedereen blij maken en het iedereen zo veel mogelijk naar zijn of haar zin maken. Het boeken van een reis begint natuurlijk bij het kiezen van een bestemming. Om dat alvast wat makkelijker te maken, hebben we een lijstje gemaakt van de 5 populairste landen om een groepsreis naartoe te maken.

Israël
In Israël is van alles te zien. Of je nu de natuur in wil voor een bijzondere overnachting in een tentenkamp of juist wil genieten van het stadsleven in Tel Aviv. Daarom is het de ideale bestemming voor een groepsreis, want het biedt voor iedereen wat wils! Ga voor een Two City Break waarin je Tel Aviv en Jeruzalem ontdekt en ga met z’n allen drijven in de Dode Zee. Een ervaring om met elkaar te delen!

Marrakesh
Marrakesh is een stad om van te houden en is heerlijk als je slechts een paar dagen ertussenuit wil. In de stad verdwalen jullie samen in de souk en geniet je op Djemaa el Fna van een traditioneel diner. Ook kun je vanuit de stad eenvoudig excursies doen naar bijvoorbeeld het Atlasgebergte. Perfect voor een stedentrip dus.

Jordanië
Is jullie vriendengroep of familiekring avontuurlijk? Dan is Jordanië een uitstekende keuze. Ga op ontdekking in Petra, maak een gave jeepsafari door Wadi Rum en slaap met z’n allen traditioneel in een tentenkamp. En natuurlijk kun je ook in Jordanië uitstekend in de Dode Zee drijven.

Lissabon en Porto
In Portugal zijn twee steden erg geliefd bij groepen: Lissabon en Porto. Jullie zijn hier zeker een paar dagen zoet en ieder kan z’n eigen kant op gaan. ’s Avonds komen jullie weer bij één op een zonnig terras, om te proosten op weer een mooie nieuwe dag. Geniet van visspecialiteiten, lokale port en warme zomeravonden!

Malta
Zijn jullie meer liefhebbers van zon, zee en strand? Neem dan eens een kijkje op Malta. Jullie vliegen op Valletta, waar je veel historie en cultuur terugvindt. Van daaruit kunnen jullie dagexcursies maken naar strandjes, of maak een rondreis met huurauto’s. Voor echte rust brengen jullie ook nog een bezoek aan Gozo of Comino.

Klik hier en boek ook een groepsreis naar één van deze populaire bestemmingen.

Redacteur