Genieten van een heerlijk beautyarrangement. TOP beautycentra presenteren zich met fantastische relaxarrangementen. Van een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling tot een complete bodymassage.

De kerstdagen staan voor de deur. Lekker samen genieten van heerlijk eten, drinken en natuurlijk ook van elkaar. Heeft u nog geen cadeau onder de boom voor uw partner? Geef een dagje of weekendje beauty cadeau. Met dit weer is het heerlijk om even te genieten van een heerlijk beautyarrangement. Even een dagje ertussenuit om uzelf helemaal te laten verwennen van top tot teen. Maakt u er liever een compleet weekend weg van? Ook dat is mogelijk! Geniet van een compleet verzorgde beautydag met daarbij één of twee overnachtingen in één van onze luxe hotels.

Houdt u van het strand? In combinatie met een heerlijke beautydag of beautyweekend is het strand nog veel leuker. Kom genieten van een compleet verzorgde beautydag in onder andere Egmond aan Zee of Noordwijk aan Zee. Bent u niet zo fan van de sauna en zwembaden, maar houdt u wel van heerlijk verwend worden met verschillende massages en behandelingen? In Brabant hebben wij een prachtlocatie voor u, namelijk een compleet beautyarrangement, zonder sauna! U betaalt dus alleen waar u echt gebruik van maakt. Bent u toch iemand die liever een weekend doorbrengt in een leuke stad met daarbij een heerlijke beautydag? De ene dag genieten van de vele faciliteiten en van top tot teen genieten van massages, om de andere dag lekker te kunnen shoppen in Maastricht. In Valkenburg bieden wij u een geweldig 3-daags arrangement waarbij u kunt genieten van beauty, een dagje kunt shoppen in Maastricht, of de prachtige grotten kunt bezoeken in Valkenburg.

Beautydag TOP 5

Bekijk nu onze TOP 5 voor een heerlijke beautydag of beautyweekend en boek snel, zodat u het perfecte cadeau heeft voor onder de kerstboom!

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
  3. Feel Good arrangement – Beautydag in Noordwijk
  4. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  5. 3-daags Beautyarrangement met dagje Thermae2000 in Limburg

Ik wens u graag hele fijne feestdagen en een voorspoedig, gelukkig en liefdevol 2015!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Redacteur